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Registros recuperados : 5 | |
1. | | CAMARGO, A. C. de; BIASOTO, A. C. T.; SCHWEMBER, A. R.; GRANADO, D.; RASERA, G. B.; FRANCHIN, M.; ROSALEN, P. L.; ALENCAR, S. M.; SHAHIDI, F. Should we ban total phenolics and antioxidant screening methods? The link between antioxidant potential and activation of NF-KB using phenolic compounds from grape by-products. Food Chemistry, v. 290, p. 229-238, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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2. | | SILVA, G. G. DA; BRAGA, L. E. O.; OLIVEIRA, E. C. S. DE; TINTI, S. V.; CARVALHO, J. E. de; LAZARINI, J. G.; ROSALEN, P. L.; DIONISIO, A. P.; RUIZ, A. L. T. G. Cashew apple byproduct: Gastroprotective effects of standardized extract. Journal of Ethnopharmacology, v. 269, 113744, 6 April 2021. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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3. | | CAMPESTRINI, L. H.; RASERA, G. B.; CAMARGO, A. C. de; FRANCHIN, M.; NANI, B. D.; ROSALEN, P. L.; CANNIATTI-BRAZACA, S. G.; BIASOTO, A. C. T.; SHAHIDIC, F.; ALENCAR, S. M. Alkaline conditions better extract anti-inflammatory polysaccharides from winemaking by-products. Food Research International, v. 131, may 2020. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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4. | | DENNY, C.; LAZARINI, J. G.; FRANCHIN, M.; MELO, P. S.; PEREIRA, G. E.; MASSARIOLI, A. P.; MORENO, I. A. M.; PASCHOAL, J. A. R.; ALENCAR, S. M.; ROSALEN, P. L. Bioprospection of Petit Verdot grape pomace as a source of anti-inflammatory compounds Journal of Functional Foods, v. 8, p. 292-300, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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5. | | MELO, P. S.; MASSARIOLI, A. P.; DENNY, C.; SANTOS, L. F. dos; FRANCHIN, M.; PEREIRA, G. E.; VIEIRA, T. M. F. de S.; ROSALEN, P. L.; ALENCAR, S. M. de. Winery by-products: extraction optimization, phenolic composition and cytotoxic evaluation to act as a new source of scavenging of reactive oxygen species. Food Chemistry, v. 181, p. 160-169, Aug. 2015. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
08/11/2019 |
Data da última atualização: |
08/11/2019 |
Tipo da produção científica: |
Documentos |
Autoria: |
PEREIRA, M. L.; CARDOSO, L. S. |
Afiliação: |
MONALISA LEAL PEREIRA, CNPSA; LUCAS SCHERER CARDOSO, CNPSA. |
Título: |
Annual Report 2018. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Concórdia: Embrapa Suínos e Aves, 2019. |
Páginas: |
22 p. |
Série: |
(Embrapa Suínos e Aves. Documentos, 202). |
ISSN: |
0101-6245 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Embrapa Suínos e Aves; Embrapa Swine and Poultry; Relatório. |
Thesagro: |
Inovação; Pesquisa; Transferência de Tecnologia. |
Thesaurus NAL: |
Agricultural research; Aviculture; Swine; Technology transfer. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/204426/1/final9172.pdf
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Marc: |
LEADER 00735nam a2200265 a 4500 001 2114067 005 2019-11-08 008 2019 bl uuuu u0uu1 u #d 022 $a0101-6245 100 1 $aPEREIRA, M. L. 245 $aAnnual Report 2018.$h[electronic resource] 260 $aConcórdia: Embrapa Suínos e Aves$c2019 300 $a22 p. 490 $a(Embrapa Suínos e Aves. Documentos, 202). 650 $aAgricultural research 650 $aAviculture 650 $aSwine 650 $aTechnology transfer 650 $aInovação 650 $aPesquisa 650 $aTransferência de Tecnologia 653 $aEmbrapa Suínos e Aves 653 $aEmbrapa Swine and Poultry 653 $aRelatório 700 1 $aCARDOSO, L. S.
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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